Monthly Archives: maj 2014

Nu börjar orken att tryta.

Japp. Det är massor att göra och förutom att det ryker ur öronen av trötthet så har nu kroppen börjat lägga sig i utmattningsverksamheten.
Inflammation i axeln gör så att man blir helt stillastående i pyssleriet, och stackars Fredrik får göra det mesta själv. Och kallt är det också.

Om jag är gnällig idag? Japp. Och det får jag, because i´m worth it.

Nu har jag fått på pälsen

Toastmastern är ju ingen Toastmaster utan en Toastmistress. Jag ska genast ändra på detta…  Erhm.

Aftonbladet avlyssnar mig

Det måste de göra. Igår stod vi här, jag o kollegorna , och pratade om var man hittar billigast alkohol.  På bolaget, båten eller tyskland? Och,  såvitt jag vet, så hör inte min dator vad jag säger så jag måste vara stalkad av aftonbladet.

Idag dök det nämligen upp en artikel i aftonbladet, en plusartikel, som talar om vart jag bäst fyndar sprit någonstans.

Fantastiskt.

taxfreefynd

Fixa Pool-lampan , check.

Så nu är det dags för fylla. Pool-fylla alltså. Så den blir full.
För är poolen full blir vi alla glada !
Men det är bara poolen som får vara full på poolområdet annars blir det pool-fylleri och det kan aldrig vara bra.

Men lampan som varit trasig i tre år är nu fit for fight, Fredrik trodde han skulle vara tvungen att hoppa i men det gick bra ändå. Men han var otroligt stilig i sin dykardräkt, det var han. Och till Tuvas stora förtjusning hoppade han sedan i poolen ändå, hon har sin far hårt lindad kring lillfingret . .   Men det fick jag ingen bild på, batteriet i telefonen tog slut.

poollampa

Bridezilla har ordet.

Jag hade inte tänkt att blogga om hur det går till att inte bryta ihop när man inser hur mycket det är att göra inför ett bröllop, men jag måste få lufta tankar lite grann annars blir jag Bridezilla på riktigt.

Detta är första inlägget, och kort blir det eftersom jag vill ha upp denna blogg i den översta menyn och nu blir det till att fixa lite.

En bra dag iaf, muren till rabatten är fixad, blommor inköpta och planterade och gräs sått där det tidigare bara varit lera.

Och nej, lamporna som hänger på staketet skall vi INTE ha. Big NoNo.

rabatten